04

OVER

Vanuit Training Department werken wij met een geselecteerde pool aan gedreven experts, werkend door heel Nederland: trainers, coaches en professionele trainingsacteurs. Wij werken zowel in het Nederlands als in het Engels en op verzoek ook online.

Jette

Transparant en helder communiceren is de sleutel is tot groei en verbinding. Daarnaast geloof ik dat mensen het beste leren als ze ontspannen zijn. Dit is dan ook mijn belangrijkste focus tijdens een training. Door aan te sluiten bij de leerbehoefte van de deelnemers, humor te gebruiken en open en eerlijk te zijn over mijn eigen leerervaringen nodig ik deelnemers uit hetzelfde te doen. Vanuit die dynamiek kan ik deelnemers respectvol confronteren, spiegelen en feedback geven. Al meer dan 17 jaar zet ik mij in voor de ontwikkeling van professionals en teams. Mijn doel is om mensen met praktische tips en tools te helpen hun professionele effectiviteit te vergroten zonder hun authenticiteit te verliezen. Vanuit mijn achtergrond als Neerlandica en actrice heb ik mij doorontwikkeld tot trainer en coach. Naast eigen klanten werk ik als freelancer voor verschillende trainings- en acteursbureaus en ben ik associate bij DeTeamcompany.

Marjolijn

Ik zie snel de essentie van wat er speelt. Dit gebeurt al in het voortraject bij het contact dat ik heb met de organisatie en de manager. Ik maak dingen op een neutrale, nuchtere en soms humorvolle manier bespreekbaar. Ik ben niet bang om door te vragen of vragen te stellen die anderen alleen denken.

Van te voren is het nooit voorspelbaar wat er naar boven komt. Daarom zet ik de nieuwe stappen in een proces altijd voorzichtig en met toestemming van de groep. Door mijn achtergrond als psycholoog, mijn jarenlange ervaring als trainer/coach en mijn HR achtergrond snap ik vaak snel wat er gebeurt in de dynamiek.

Doordat ik snel begrijp hoe het ‘systeem’ in elkaar zit en patronen kan doorbreken, kan ik teams verder helpen. En soms hoef je als team slechts kleine dingen te veranderen om samen verder te komen.  Bijvoorbeeld door elkaar écht te leren kennen, jullie manier van vergaderen te veranderen of door te leren hoe je je behoeften uitspreekt. Diepgang met een praktische insteek! Je moet er de volgende dag wel wat aan hebben.

Voor teamcoaching werken wij samen met onze partner De Team Company.

Therese

Ik heb een passie voor psychologie en het bestuderen van menselijk gedrag. Hierdoor kan ik objectief feedback geven op ingesleten onbewust gedrag met als doel de dagelijkse menselijke interactie te versterken.

In mijn rol als contentmaker hou ik me bezig met het vertalen van theorie naar praktijkgerichte oefeningen op het Herocenter. Ik hou ervan om een theorie te nemen, die vervolgens uit elkaar te halen en naar de dagelijkse realiteit te trekken. Dit om deelnemers te helpen de theorie echt te ervaren, zich ermee te identificeren en vervolgens eruit te halen wat voor hen werkt.