03

ADVIES

“Samen met jou stellen we een pakket aan modules samen.”

Training Department maakt trainingsprogramma’s op maat. Samen met jou stellen we een pakket aan modules samen dat als opleidingsprogramma kan worden gebruikt en aangeboden binnen de organisatie. Voorbeelden van maatwerkprogramma’s zijn:

Feedbackcultuur

Organisatiebreed een gezamenlijke (growth-) mindset creëren waarbij medewerkers en leidinggevenden willen en kunnen groeien?

In dit programma hebben we samen met de klant een serie korte modules samengesteld die organisatiebreed kunnen worden ingezet om een gezamenlijke feedbackcultuur te genereren.

Trusted Advisor

Vanuit je expertise adviseren dan in plaats van koude sales?

Het trainingsprogramma Trusted Advisor bestaat uit een reeks modules die na elkaar en los van elkaar te volgen zijn’. Uitgangspunt is dat als iemand het hele programma in chronologische volgorde zou volgen, hij of zij opgeleid kan worden tot Trusted Advisor.

Collegia (interne experts)

Meer gebruik maken van alle kennis binnen je organisatie?

In Collegia, een online leergame, ontwikkelen wij samen met jouw interne experts leerkaarten die voor alle medewerkers te spelen zijn.

Zo wordt alle individuele kennis verspreid en gedeeld binnen de organisatie.

Meer weten?

Neem gerust contact op, ik beantwoord je vragen graag. Alles kan in het Nederlands of Engels gegeven worden, afgestemd op de wens van de groep. Alle programma’s via Zoom of Microsoft Teams zijn in overleg ook mogelijk.

Programma’s

Training

Coaching

Advies

Social

Facebook

Instagram

Linkedin