effectief samenwerken - Training Department - Jette van den Berg - Training coaching advies

Effectief Samenwerken

Hoe verbeter je de samenwerking met je collega’s en stakeholders op een effectieve manier?

  • Effectief luisteren
  • Samenwerken 2.0
  • Omgaan met emoties
  • Feedback geven en ontvangen

Modules

01

Effectief luisteren

In deze module worden medewerkers zich bewust van hun eigen luisterfilters en ontdekken ze wat de effecten daarvan kunnen zijn. Ze leren welke onderdelen van belang zijn bij effectief luisteren en kunnen deze ook inzetten in de praktijk. 

02

Samenwerken 2.0

Medewerkers leren in deze module wat de verschillende  niveau’s zijn die aanwezig zijn in elk gesprek. Ze leren hoe ze effectief frictie in een gesprek kunnen oplossen door gebruik te maken van het schakelmodel.

03

Omgaan met emoties

In deze module leren medewerkers hoe zij vanuit empathie kunnen reageren op collega’s die emoties uiten. Ze leren daarnaast het onderscheid tussen empathie en sympathie.

04

Feedback geven en ontvangen

Medewerkers leren in deze module de stappen van feedback; zowel het geven van feedback als het ontvangen van maken een essentieel onderdeel uit van het ontwikkelproces van medewerkers binnen een organisatie.

Meer weten?

Neem gerust contact op, ik beantwoord je vragen graag. Alles kan in het Nederlands of Engels gegeven worden, afgestemd op de wens van de groep. Alle programma’s via Zoom of Microsoft Teams zijn in overleg ook mogelijk.

Programma’s

Training

Coaching

Advies

Social

Facebook

Instagram

Linkedin