Case

Presenting like a pro

Hoe zorg je ervoor dat je publiek aan je lippen hangt en overtuigd wordt van jouw verhaal? In dit programma bespreken we technieken die jou een onweerstaanbare spreker maken.

Voor een internationale klant hebben wij het volgende online programma ontwikkeld. Zij wilden hun professionals van praktische tools voorzien om hun expert-informatie beter over te brengen aan hun stakeholders en het grote publiek.

Middels onderstaande modules bouwen wij niet alleen aan de structuur van het verhaal, en het aanpassen van de content aan je publiek, maar bieden we ook praktische tools om aan de slag te gaan met alle vaardigheden die nodig zijn om je publiek te boeien en te overtuigen. Zowel fysiek als online.

Hierbij kun je denken aan non verbale impact, oogcontact, inzet van de stem en inzet van stiltes. Deelnemers worden uitgedaagd met deze tools te experimenteren en te kijken hoe die werken binnen hun authentieke stijl.

Deelnemers oefenen veel en ontvangen concrete persoonlijke feedback.

Module menukaart

Structure your story

In deze module gaat het om praktische tools en technieken om structuur aan te brengen in je presentaties en teksten.

Online presenting

Online presenteren vraagt om andere technieken dan fysiek. We behandelen praktische tips en tools om de impact van online presenteren ten minste even groot te maken.

Presenting with impact

Word flexibel in je presenteer-stijl en varieer om de meeste impact te maken bij je publiek. In deze module ligt de focus op persoonlijke feedback.

The art of convincing others

Wat is de impact van non-verbale communicatie op je overtuigingskracht? In deze module kijken we onder andere naar stemgebruik, houding en ruimtegebruik.

Modules maken gebruik van

Intodrives Drijfverenscan

Intodrives is een drijfveren scan die de zelfkennis van deelnemers vergroot. De drijfverenscan brengt aan de hand van 6 kleuren in beeld wat iemand motiveert, wat hij logisch vindt en wat zijn denkkader is. Ook krijgt een deelnemer inzicht in zijn weerstand, datgene wat hij minder prettig vindt in het gedrag van anderen, en in wat voor soort omgeving hij het beste tot zijn recht komt.

Meer weten over de drijfverenscan?