persoonlijke effectiviteit - Training Department - Jette van den Berg - Training coaching advies

Persoonlijke effectiviteit

Hoe vergroot je je invloed en zorg je ervoor dat je mensen overtuigt?

  • Beïnvloeden
  • Presentatietechnieken
  • Overtuigen
  • Adviseren

Modules

01

Beïnvloeden

In deze module worden medewerkers zich meer bewust van de invloed die zijn kunnen uitoefenen op hun omgeving en hoe zij die  kunnen vergroten.

Zij leren in hoofdlijnen hoe zij het interactiemodel van de Roos van Leary kunnen inzetten om hun gespreksdoel te bereiken.

02

Presentatietechnieken

In deze module werken medewerkers aan hun presentatietechnieken. Ze ontvangen veel persoonlijke feedback om zekerder en overtuigender over te komen. Zowel op structuur en inhoud als op (non)verbale technieken n interactie. 

03

Overtuigen

Medewerkers leren in deze module wat hun natuurlijke beïnvloedingsstijl is en wat zij daarnaast nog meer kunnen inzetten om effectief te beïnvloeden. Uitgangspunt bij deze training is: praktische tips. Er is veel ruimte voor uitproberen, oefenen en experimenteren.

04

Adviseren

Medewerkers leren in deze module hoe zij achter de (waarachtige en volledige) klantvraag kunnen komen en hoe zij hun advies daarop kunnen laten aansluiten. 

Middels een echte casus oefenen zij hun vaardigheden.

Meer weten?

Neem gerust contact op, ik beantwoord je vragen graag. Alles kan in het Nederlands of Engels gegeven worden, afgestemd op de wens van de groep. Alle programma’s via Zoom of Microsoft Teams zijn in overleg ook mogelijk.

Programma’s

Training

Coaching

Advies

Social

Facebook

Instagram

Linkedin