Programma

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

De professionele basis voor medewerkers

Bouw je eigen maatwerk-programma aan de hand van de onderwerpen die voor jouw team relevant zijn. De modules zijn samen te stellen aan de hand van een ‘menukaart’.

Kies uit onze modules die zich richten op zelfkennis; waar ben ik goed in, wat zijn mijn drijfveren en wat willen ontwikkelen (Strengths), modules die zich richten op de balans tussen energie en werk (Balance) en het aanleren of versterken van vaardigheden (Skills).

Hulp nodig of meer weten over dit programma?
Wij adviseren graag.

Module menukaart

Strengths

In deze modules ligt de focus op het beter leren kennen van je kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelpunten. Wanneer je die van jezelf weet, kun je bewust ontwikkeldoelen bepalen.

Balance

De modules die onder Balance vallen zijn erop gericht inzicht te verschaffen in hoe deelnemers zelf invloed kunnen uitoefenen op de balans tussen taken en energie. Dit om hen gezond en duurzaam inzetbaar te maken en te houden.

Skills

De skillsmodules zijn gericht op het aanleren van praktische tools om effectiever te worden op een bepaalde vaardigheid. Elke module behandelt ten minste 1 theorie of model die vervolgens in de praktijk wordt geoefend.

Modules maken gebruik van

Intodrives Drijfverenscan

Intodrives is een drijfveren scan die de zelfkennis van deelnemers vergroot. De drijfverenscan brengt aan de hand van 6 kleuren in beeld wat iemand motiveert, wat hij logisch vindt en wat zijn denkkader is. Ook krijgt een deelnemer inzicht in zijn weerstand, datgene wat hij minder prettig vindt in het gedrag van anderen, en in wat voor soort omgeving hij het beste tot zijn recht komt.

Meer weten over de drijfverenscan?

Heb je hulp nodig of kom je er niet uit?

Wij adviseren je graag over het samenstellen van een programma.